Έτοιμος Χλοοτάπητας ΜΑΡΟΚΟ σε Ρολά

  1. Αρχική
  2. Προϊόντα
  3. Φυτά
  4. Χλοοτάπητες - Έτοιμο Γκαζόν σε Ρολά
  5. ΜΑΡΟΚΟ
Έτοιμο Φυσικό Γκαζόν ΜΑΡΟΚΟ | Έτοιμος Φυσικός Χλοοτάπητας
Views: 8515 Κατασκευαστής: Άγρωστις
Κωδικός Προϊόντος: GAZ5
Διαθεσιμότητα: Προπαραγγελία
10,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


ΠΩΛΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ :

Ποσότητα: Καλάθι

 

Έτοιμος Χλοοτάπητας ΜΑΡΟΚΟ σε Ρολά

 

Είδος:

Paspalum vaginatum

 

Έτοιμος Χλοοτάπητας ΜΑΡΟΚΟ σε Ρολά. Το έτοιμο γκαζόν ΜΑΡΟΚΟ δίδει έναν ανθεκτικό και ελκυστικής εμφάνισης πυκνό χλοοτάπητα με λεπτά φύλλα και έντονο πράσινο χρώμα. Προκύπτει από το θερμόφιλο αγρωστώδες Πάσπαλος (Paspalum vaginatum), που αξιοποιεί στον μέγιστο βαθμό τόσο το κακό έδαφος όσο και το κακής ποιότητας αρδευτικό νερό (νερό λυμμάτων ή/και υφάλμυρο), ενώ μπορεί να εγκατασταθεί ως και σε αμιγώς παράλιες τοποθεσίες - δίπλα στην θάλασσα - αφού είναι μεγάλη η αντοχή του και στα αλατοσταγονίδια. Από αυτήν την άποψη πλεονεκτεί αναμφίβολα σε σχέση με την Αγριάδα (Bermuda grass) και κάτω από αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να προτιμάται. Ο Έτοιμος Χλοοτάπητας ΜΑΡΟΚΟ σε Ρολά διατίθεται εκτός από την χειμωνιάτικη περίοδο όλο το υπόλοιπο έτος, ενώ παράγεται από την Ελληνική εταιρεία Άγρωστις, που εξειδικεύεται στην καλλιέργεια και διάθεση υψηλής ποιότητας έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα απόλυτα προσαρμοσμένου στις ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες της χώρας. Ο χλοοτάπητας ΜΑΡΟΚΟ είναι κατάλληλος μεταξύ άλλων για παραθαλάσσιες ξενοδοχειακές μονάδες, γήπεδα γκολφ, χώρους παιχνιδιού, ιδωτικούς κήπους, καθώς και για δημόσια πάρκα και πλατείες των παραλιακών περιοχών και των νησιών της χώρας. 

 

► Κατάλληλο για Οικιακή & Επαγγελματική Χρήση

Πώληση Προϊόντος: 

Ανά Τετραγωνικό Μέτρο

► Για Μεγάλες Ποσότητες Ζητήστε Προσφορά

 

 

Διευκρινίσεις Σχετικά με την Αγορά του Προϊόντος

 

• Η αναγραφόμενη τιμή ισχύει για παράδοση στο φυσικό κατάστημα της Κηπογεωργικής.

• Είναι δυνατή η παράδοση του έτοιμου χλοοτάπητα σε οποιονδήποτε προορισμό της ηπειρωτικής ή νησιωτικής Ελλάδας επιθυμεί ο αγοραστής, με την ανάλογη επιβάρυνση των μεταφορικών.

• Η αγορά του χλοοτάπητα πραγματοποιείται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

• Το έτοιμο φυσικό γκαζόν σε ρολό παραδίδεται εντός 3 έως 7 ημερών.

 

 

Άγρωστις - Το Λογότυπο της Εταιρείας

 

 

Έτοιμος Χλοοτάπητας ΜΑΡΟΚΟ σε Ρολά - ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

 

 

Έτοιμος Χλοοτάπητας ΜΑΡΟΚΟ σε Πάρκο

 

 

Αντοχή σε Θερμοκρασίες:

Η συμπεριφορά του έτοιμου χλοοτάπητα ΜΑΡΟΚΟ ως προς τις υψηλές θερμοκρασίες είναι εξαιρετική, ενώ ως προς τις ελάχιστες δεν συνιστάται η φύτευσή του σε περιοχές που η θερμοκρασία τον χειμώνα πέφτει κάτω από τους -4 ºC.

 

Αντοχή στη Χρήση:

Η ανθεκτικοτητά του είναι ιδιαίτερα μεγάλη ακόμα και στους πιο επιβαρυμένους χλοοτάπητες, καθώς διαθέτει μεταξύ άλλων και εντυπωσιακή ικανότητα αναβλάστησης.

 

Αντοχή σε Ασθένειες:

Στις περισσότερες και πλέον σοβαρές ασθένειες των γκαζόν το επίπεδο αντοχής του κρίνεται πάρα πολύ ικανοποιητικό.

 

Αντοχή σε Σκιά:

Η αντοχή του σε συνθήκες σκίασης (ημισκιάς) είναι ελάχιστη.

 

Λήθαργος:

Το έτοιμο φυσικό γκαζόν ΜΑΡΟΚΟ διέρχεται την φάση του ληθάργου από τους 2 ºC και κάτω, γεγονός που έχει επίπτωση στην χειμερινή εμφάνισή του αφού χάνει τον λαμπρό πράσινο χρωματισμό των φύλλων του, τα οποία κιτρινίζουν.

 

Αντοχή σε Αλατότητα:

Η ανθεκτικότητά του ως προς την αλατότητα του ποτιστικού νερού είναι τεράστια αφού αντεπεξέρχεται αγωγιμότητα που φτάνει έως και τα 17000 μS/cm, γεγονός που το καθιστά πρώτο μεταξύ όλων των φυσικών χλοοταπήτων σε σχέση με αυτό το χαρακτηριστικό.

 

Απαιτήσεις Συντήρησης:

Για την διατήρηση της ωραίας του εμφάνισης είναι αναγκαία τα χαμηλά κουρέματα στα 0,5 με 3 cm και μάλιστα με κουρευτική μηχανή κυλινδρικού τύπου, ενώ πριν το ξεκίνημα της βλαστικής περιόδου επιβάλλεται η απομάκρυνση του νεκρού χόρτου (thatch - θατς).

 

Χρήση:

Σε παραθαλάσσια ξενοδοχειακά συγκροτήματα, σε γήπεδα γκολφ, σε αστικές και εξοχικές κατοικίες δίπλα στην θάλασσα, σε πάρκα και δημόσιους χώρους πρασίνου σε όλες τις παραλιακές περιοχές της Ελλάδας, καθώς και σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις δραστηριοποιούμενες την τουριστική περίοδο στα νησιά.

 


 

 

Οι Εγκαταστάσεις της Εταιρείας Παραγωγής Φυσικού Γκαζόν ΑΓΡΩΣΤΙΣ

 

 


 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: