Εταιρικό Προφίλ

Η ΚΗΠΟΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΕ

 

kipogevrgiki.jpgΗ Κηπογεωργική είναι μια εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1994 από τους τ. γεωπόνους κα. Βλαχάκη Θεώνη και κ. Φωτάρα Μιχάλη με αντικείμενο εργασιών το φυτώριο, τα φυτοφάρμακα, την αγροτική παραγωγή και το αστικό πράσινο.

 

ανθ.jpgΟ Ανθεών ιδρύθηκε το 2007 από τον επίσης τ. γεωπόνο κ. Πατάλα Μελέτη με αντικείμενο εργασιών τις κατασκευές και συντηρήσεις κήπων, την αρχιτεκτονική τοπίου και τις πράσινες στέγες.

 

Logo.jpe

Τον Απρίλιο του 2016 οι δύο αυτές εταιρίες ενώθηκαν και δημιούργησαν το Φυτώριο Κηπογεωργική ΕΕ του οποίου το λογότυπο προέκυψε από τον συνδυασμό των δύο λογοτύπων δηλώνοντας έτσι ότι αυτό το καινούργιο δημιούργημα είναι η συνέχεια των δύο προηγούμενων εταιρειών όντας όμως κάτι φρέσκο και καινούργιο.

 

Η νέα εταιρεία εκτός από όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των δύο παλιών εταιρειών, επιπροσθέτως δραστηριοποιείται και στο ηλεκτρονικό εμπόριο με το online κατάστημα www.kipogeorgiki.gr που περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα εργαλειών, γλαστρών, ειδών κήπου, εμποτισμένης ξυλείας, ειδών ατομικής προστασίας αλλά και γενικότερα οποιουδήποτε υλικού ή αντικειμένου το οποίο μπορεί να μπει ή να χρησιμοποιηθεί σε ένα κήπο.