Μποτάκια Ασφαλείας PUMA Condor Mid S3 ESD SRC Καφέ

 1. Αρχική
 2. Προϊόντα
 3. Μέσα Ατομικής Προστασίας Εργαζομένων
 4. Παπούτσια Εργασίας & Υποδήματα Ασφαλείας
 5. PUMA Condor Mid S3 ESD SRC Καφέ
-11% Μποτάκια Ασφαλείας PUMA S3 ESD SRC Καφέ | Κηπογεωργική
Views: 20347 Κατασκευαστής: Puma
Κωδικός Προϊόντος: 63012.2
Διαθεσιμότητα: 2 - 3 Μέρες
160,00€ 142,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Νούμερο Παπουτσιού:

Ποσότητα: Καλάθι

Μποτάκια Ασφαλείας PUMA Condor Mid S3 ESD SRC Καφέ

 

Μποτάκια Ασφαλείας PUMA Condor Mid S3 ESD SRC Καφέ. Υψηλής ποιότητας παπούτσια εργασίας από την κορυφαία Γερμανική εταιρεία και στα είδη υπόδησης PUMA. Ο επιτυχής σχεδιαστικά συνδυασμός κάζουαλ και αθλητικής γραμμής των Condor Mid, απέφερε ένα πρωτότυπου στιλ παπούτσι δουλειάς, το οποίο ταυτόχρονα ξεκουράζει και προστατεύει τα πόδια, χάρις στις τεχνολογίες αιχμής που διαθέτει. Κατασκευάζεται από επεξεργασμένο λαδωμένο δέρμα Nubuck, που του δίνει περισσότερο βελούδινη υφή, ενώ οι ελάχιστες ραφές που συνδέουν τα επιμέρους τμήματα του υποδήματος, επιτρέπουν την βέλτιστη εφαρμογή του. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται η ενδιάμεση σόλα τύπου Bounce και η εξωτερική σόλα από τριπλή στρώση πολυουρεθανίου, οι οποίες συνεισφέρουν σε αξιοσημείωτη απόσβεση των κραδασμών, μειώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο σε μεγάλο βαθμό την καταπόνηση των ποδιών. Ακόμα, η εξωτερική σόλα παρέχει εξαιρετική κάλυψη έναντι της ολίσθησης και της τριβής, ενώ προσφύεται σταθερά σε κάθε είδους επίπεδο βρεγμένο ή και άνισο. Το μποτάκι εργασίας Condor Mid διαθέτει επιπροσθέτως, ενδιάμεση εύκαμπτη σόλα τεχνολογίας Evercushion® Pro, που εκτονώνει τις ζώνες πίεσης, καθώς και αντιδιατρητικούς πάτους τεχνολογίας FAP® από πολυουρεθάνη & κεραμικές ίνες, οι οποίοι προφυλάσσουν αποτελεσματικά το πέλμα από αντικείμενα με διατρητική ικανότητα. Η προστασία των δακτύλων προσφέρεται από χαλύβδινο καπάκι. Τα Μποτάκια Ασφαλείας PUMA Condor Mid S3 ESD SRC διατίθενται σε καφέ και μαύρο χρώμα και σε ευρεία γκάμα μεγεθών που περιλαμβάνει και μεγάλα νούμερα (39-47).

 

 
PUMA SAFETY Λογότυπος
 

Μποτάκια Ασφαλείας PUMA Condor Mid S3 ESD SRC Καφέ - ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία Προστασίας S3 ESD SRC
Άνω Μέρος Παπουτσιού Δέρμα oiled Nubuck 
Εσωτερική Επένδυση Διαπνέον ύφασμα πολλαπλών στρώσεων BreathActive
Πάτος Ανατομικός πάτος Evercushion® Pro 
Σόλα Πολυουρεθάνη REBOUND 3.0
Προστασία Δακτύλων Μεταλλική χαλύβδινο κάλυμμα
Προστασία Πέλματος Μη μεταλλική εύκαμπτη ενδιάμεση σόλα FAP®
 

 

 

Μποτάκια Ασφαλείας PUMA Condor Mid S3 ESD SRC Καφέ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

PUMA Condor Mid S3 ESD SRC Καφέ Τεχνολογία
 
Evercushion® Pro 
Μαλακή πολυουρεθάνη (PU) χαμηλής πυκνότητας, που διαμορφώνει τους πάτους έτσι ώστε να προστατεύουν αποτελεσματικά την φτέρνα και το μετατάρσιο, παρέχοντας μέγιστη απόσβεση και απορρόφηση των κραδασμών. 
Fap® Flexible Anti Penetration
Εύκαμπτη ενδιάμεση σόλα κατά της διάτρησης, κατασκευασμένη από επικαλυμμένες με πολυουρεθάνη κεραμικές ίνες, που προστατεύει τα πόδια από τα διεισδυτικά αντικείμενα.
Steel Toe Cap
Κλασικό προστατευτικό κάλυμμα των δακτύλων από χάλυβα, το οποίο παρουσιάζει αντοχή στην πρόσκρουση μέχρι τα 200J.
Duo PU Outsole Rebound 3.0
Τριπλό στρώμα πολυουρεθάνης για την διαμόρφωση της σόλας, που την καθιστά ανθεκτική στην τριβή, και ικανή να αποσβαίνει τους κραδασμούς, ενώ ταυτοχρόνως της προσδίδει αντιολισθητικές ιδιότητες καθώς και την ικανότητα να προσφύεται σταθερά πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
 

 

 

Μποτάκια Ασφαλείας PUMA Condor Mid S3 ESD SRC Καφέ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 
Τα Μποτάκια Ασφαλείας PUMA Condor Mid S3 ESD SRC καλύπτουν τις προδιαγραφές ασφαλείας της τάξης προστασίας S3. Τα παπούτσια που υπάγονται στην τάξη προστασίας S3 διαθέτουν:
 • Ασφάλεια στην περιοχή των δακτύλων με προστατευτικό κάλυμμα, το οποίο παρουσιάζει αντοχή στην πρόσκρουση μέχρι τα 200J
 • Κλειστή περιοχή της φτέρνας
 • Αντικραδασμικό τακούνι
 • Αντίσταση στην διείσδυση και στην απορρόφηση νερού
 • Αντιστατικές ιδιότητες
 • Ενδιάμεση σόλα προστασίας κατά της διάτρησης

 

Επιπλέον η σήμανση ESD SRC δηλώνει πως το υπόδημα διαθέτει:

 • Προστασία έναντι ηλεκτρικών συσκευών με την διάλυση των
 • Αντιολισθητικές ιδιότητες σε κεραμικές επιφάνειες
 • Αντιολισθητικές ιδιότητες σε μεταλλικές επιφάνειες

 


 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Προδιαγραφές των Υποδημάτων Ασφαλείας Εργασίας πατήστε ΕΔΩ
 

 

 

ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΓΕΘΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

 

Μοντέλο Μέτρησης Παπουτσιών

ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ
Μέγεθος Παπουτσιού Ε.Ε 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
[A] Μήκος Ποδιού (mm) 233 239 245 251 257 263 269 275 281 287 293 300 306 312
[B] Πλάτος Ποδιού (mm) 75,5 78 80,5 83 85,5 88 90,5 93 95,5 98 100,5 103 105,5 108

 

 

Μέσα Ατομικής Προστασίας
Κατηγορία Υποδήματα Ασφαλείας Εργασίας
Τύπος Μποτάκια Ασφαλείας
Προϊόν PUMA Condor Mid S3 ESD SRC Καφέ Μποτάκια Ασφαλείας
Υλικό ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ: Δέρμα oiled Nubuck. ΕΠΕΝΔΥΣΗ: Ύφασμα αλλεπάλληλων στρώσεων BreathActive. ΣΟΛΑ: Πολυουρεθάνη με σύστημα Rebound 3.0. ΚΑΛΥΜΜΑ ΔΑΚΤΥΛΩΝ: Μεταλλικό χαλύβδινο. ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΟΛΑ: Μη μεταλλική Fap®. ΠΑΤΟΙ: Πολυουρεθάνη χαμηλής πυκνότητας Evercushion® Pro.
Πιστοποίηση - Πρότυπα Τα παπούτσια εργασίας PUMA Condor Mid S3 ESD SRC Καφέ κατασκευάζονται σύμφωνα προς τον Κανονισμό της ΕΕ 2016/425 και τα εναρμονισμένα πρότυπα ΕΝ ΙSΟ 20345:2011 (Υποδήματα ασφαλείας με προστατευτικό δακτύλων αντοχής στην πρόσκρουση ως 200J).
Επιπρόσθετα Χαρακτηριστικά Τα παπούτσια ασφαλείας PUMA Condor Mid S3 ESD SRC Καφέ είναι ανθεκτικά και αδιάβροχα. Διαθέτουν εσωτερική επένδυση που απορροφά και απελευθερώνει την υγρασία και είναι ανθεκτική στην τριβή. Είναι αντιστατικά, ανατομικά, αντιολισθητικά και επικαλυμμένα με ύφασμα υψηλής διαπνοϊκής ικανότητας. Επιπλέον διαθέτουν ελαφρούς και μαλακούς πάτους πολυουρεθάνης, έχουν μεταλλική προστασία δακτύλων, μη μεταλλική προστασία πέλματος Fap®, και σύστημα εξωτερικής σόλας σταθερής πρόσφυσης σε κάθε επιφάνεια. Προσφέρονται με κορδόνια και διατίθενται σε ευρεία γκάμα μεγεθών που περιλαμβάνει και μεγάλα νούμερα (39-47).
Εφαρμογές - Χρήση Τα παπούτσια εργασίας PUMA Condor Mid S3 ESD SRC Καφέ είναι κατάλληλα για τους γεωργούς, επαγγελματίες, κηποτέχνες, τεχνίτες, βιοτέχνες, μηχανικούς, για τους εργαζόμενους στην βιομηχανία και βιοτεχνία, στον κατασκευαστικό και επισκευαστικό κλάδο, στις μεταφορές και στα logistics, όπως και για τους απασχολούμενους στον αγροτικό και δασοκομικό τομέα.
Κατασκευαστής PUMA
Προέλευση Γερμανία
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: