Πολιτική Απορρήτου

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ, δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Η ιστοσελίδα www.kipogeorgiki.gr είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.
Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα www.kipogeorgiki.gr, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Η διαφύλαξη των Προσωπικών Δεδομένων των καταναλωτών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων, διέπεται από τους όρους της παρούσας σύμβασης και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού, όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τις οποίες σεβόμαστε και τηρούμε. Οποιαδήποτε μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας σύμβασης. Προκειμένου να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και να σας διευκολύνουμε στις αγορές σας με προτάσεις προϊόντων που σας ταιριάζουν, συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία μετά τη ρητή συγκατάθεσή σας και αφού προηγουμένως λάβετε πλήρη γνώση των δικαιωμάτων σας, όπως αυτά προβλέπονται στις διατάξεις των άρθρων 11, 12 και 13 του ν. 2472/1997 και σε αντίστοιχες διατάξεις του Κανονισμού 679/2016 GDPR.

Προσωπικά δεδομένα είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο, καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται από εμάς, περιορίζονται στο [αναφορά όλων των Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγετε, πχ. Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, email, κτλ.] σας σε συνδυασμό με το καλάθι των αγορών σας.

Με το παρόν δίνετε τη ρητή συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των παραπάνω προσωπικών σας δεδομένων, χωρίς την οποία δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, ενώ μπορείτε να την ανακαλέσετε ή να τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή (άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016). Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον κανονιστικό πλαίσιο. Σας παρακαλούμε, όπως ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής συμμετοχή σας στις υπηρεσίες μας συνεπάγεται την αποδοχή σας ως προς όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

Γενικά
Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το www.kipogeorgiki.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το www.kipogeorgiki.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συνναλαγές με την εταιρεία. Το Φυτώριο Κηπογεωργική ΕΕ  δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το www.kipogeorgiki.gr τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Συγκέντρωση πληροφοριών
Το Φυτώριο Κηπογεωργική ΕΕ σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email στο info@kipogeorgiki.gr

Χρήση των Πληροφοριών. Το www.kipogeorgiki.gr συλλέγει πέντε τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:

1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης,

2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το www.kipogeorgiki.gr,

3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατα καιρούς,

4) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει για ενεργοποιήσεις υπηρεσιών τηλεφωνίας και internet,

5) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά τη σύνδεσή του μέσω άλλης πλατφόρμας (εφαρμογές ios, android, Facebook, Google).

Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής - παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Το www.kipogeorgiki.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με

i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας,

ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση,

iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το www.kipogeorgiki.gr,

iv) ειδικές προσφορές του www.kipogeorgiki.gr,

v) ενεργοποίηση υπηρεσίας τηλεφωνίας ή internet,

vi) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το www.kipogeorgiki.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kipogeorgiki.gr .
Πρόσβαση στις Πληροφορίες. Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Επίσης η χρήση πιστωτικής κάρτας, για την χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου την πρώτη και μόνο φορά διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του Φυτώριο Κηπογεωργική ΕΕ. Η εκ μέρους σας γνωστοποίηση  των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του Φυτώριο Κηπογεωργική ΕΕ για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το Φυτώριο Κηπογεωργική ΕΕ απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση το Φυτώριο Κηπογεωργική ΕΕ δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

Cookies
Το www.kipogeorgiki.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το www.kipogeorgiki.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.kipogeorgiki.gr.

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών
Το Φυτώριο Κηπογεωργική ΕΕ επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν γμωστοιποιηθεί στο www.kipogeorgiki.gr. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το www.kipogeorgiki.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το Φυτώριο Κηπογεωργική ΕΕ θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το 210557379  ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kipogeorgiki.gr. Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του σελίδας εγγραφής του www.kipogeorgiki.gr. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία του κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Όροι που αφορούν την υπηρεσία zevioo by Zampple

Σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να συλλέγουμε και να αναλύουμε με αντικειμενικά κριτήρια τη γνώμη σας, ώστε να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και εξατομικευμένες επικοινωνίες/προτάσεις σχετικά με προϊόντα που σας ταιριάζουν, συνεργαζόμαστε με την εταιρία Zampple Hellas Α.Ε., εφεξής “zampple”, μια ανεξάρτητη εταιρία έρευνας αγοράς (corporate μέλος της ESOMAR από το 2013), μέσω της υπηρεσίας zevioo, με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο mail: contact@zevioo.com.

Τα στοιχεία που παρέχουμε στο zampple περιορίζονται στο Όνομα και το Αρχικό γράμμα του Επιθέτου σας, το email και τον Ταχ. Κώδικα της περιοχής κατοικίας σας για στατιστικούς λόγους, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες της παραγγελίας σας. Πέραν των στοιχείων που του παρέχουμε, το zampple από την πλευρά του συλλέγει και επεξεργάζεται την άποψή σας σχετικά με την εμπειρία σας από το κατάστημά μας και των προϊόντων που αγοράσατε (η οποία μπορεί να περιλαμβάνει σχόλια ή φωτογραφίες), χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνολογίες και διαδικασίες, προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια των πληροφοριών σας και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτη επεξεργασία. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να δηλώσετε επιπλέον το φύλο και την ηλικία σας, προκειμένου να λαμβάνετε ακόμη πιο σχετικές επικοινωνίες/προτάσεις. Το zampple δεν επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα ατόμων κάτω των 16 χρόνων.

To zampple θα επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των παραπάνω στοιχείων προκειμένου να μετράει την ικανοποίησή σας από τις υπηρεσίες μας, να μοιράζεται τη γνώμη σας για προϊόντα που δοκιμάζετε με άλλους προκειμένου να συμβάλει στη βελτίωση όσων το χρειάζονται και στην προώθηση όσων το αξίζουν και να μας βοηθάει να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες (σκοπός επεξεργασίας, παρ. 1β άρθρο 11 του Ν. 2472/1997 και άρθρο 13, παρ. 1γ του Κανονισμού 679/2016 GDPR) τηρώντας τον Κώδικα Δεοντολογίας της ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research - Ευρωπαϊκή Εταιρεία για την Έρευνα της Κοινής Γνώμης και Έρευνας Αγοράς). Τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε συνάδουν με την επιβαλλόμενη αρχή της αναλογικότητας, καθώς είναι τα πλέον πρόσφορα και αναγκαία για τους καθορισμένους και νόμιμους σκοπούς και υποβάλλονται σε σύννομη και θεμιτή επεξεργασία κατά τρόπο σύμβατο προς τους σκοπούς αυτούς (Άρθρο 5 παρ. 1 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Τα προσωπικά δεδομένα που θα συλλεχθούν από το zampple, θα αποθηκευτούν για δύο (2) έτη, ώστε να τύχουν επεξεργασίας (άρθρο 13, παρ. 2α του Κανονισμού 679/2016 GDPR). Στη συνέχεια, θα αφαιρεθούν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι προσδιοριστικά της ταυτότητάς σας, ώστε να παραμείνουν διαθέσιμες πληροφορίες για στατιστική ανάλυση χωρίς να υπάρχει σύνδεση με εσάς. Για να τα διατηρήσετε διαθέσιμα, προκειμένου να λαμβάνετε εξατομικευμένες zevioo υπηρεσίες θα πρέπει σε αυτό το διάστημα να πραγματοποιήσετε εκ νέου αγορά από το κατάστημά μας ή να δημιουργήσετε προφίλ στην εφαρμογή zevioo (διαθέσιμη από τον Απρίλιο του 2018).

Σας υποσχόμαστε ότι το zampple δεν θα επικοινωνήσει μαζί σας για οποιονδήποτε λόγο πέραν των αξιολογήσεων, εκτός εάν δηλώσετε ότι το επιθυμείτε. Τα δεδομένα που παρέχετε στο πλαίσιο της σύμβασης συνεργασίας μας με το zampple, αφού επεξεργασθούν και αφαιρεθούν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι προσδιοριστικά της ταυτότητάς σας, δύναται να εμφανισθούν στον ιστότοπό μας ή σε άλλους ιστότοπους και εφαρμογές που ανήκουν ή συνεργάζονται με το zampple.

Το zampple δεσμεύεται ότι δεν θα διαθέσει προς πώληση, ή άλλως διαβιβάσει, ή δημοσιοποιήσει προσωπικά σας στοιχεία, πέραν των ως άνω αναφερομένων, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, η οποία πάντως θα υπάρχει δυνατότητα να δίνεται, αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωσή σας (δικαίωμα ενημέρωσης του άρθρου 11 Ν.2472/1997, άρθρο 13 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Το zampple λαμβάνει όλα τα κατάλληλα και πρόσφορα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας (απόρρητο και ασφάλεια της επεξεργασίας του άρθρου 10 Ν.2472/1997).

Επιπλέον, κάθε καταναλωτής έχει δικαίωμα να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης, άρθρο 13 Ν. 2472/1997), ενώ έχει επίσης δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του ανά πάσα στιγμή (Άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016 GDPR). Επίσης,ο καταναλωτής έχει δικαίωμα υποβολής αιτήματος για πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων του προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας που αφορά το υποκείμενο των δεδομένων καθώς επίσης και δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία και καταγγελίας σε εποπτική αρχή (σύμφωνα με τους ορισμούς των άρθρων 13 έως 20 του Κανονισμού 679/2016 GDPR). Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη φορητότητα (σύμφωνα με τη δυνατότητα που σας δίνει ο Κανονισμός 2016/679 GDPR) ή την οριστική διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Για τυχόν άσκηση των δικαιωµάτων σας µπορείτε να απευθύνεστε στoν υπέυθυνο επεξεργασίας, που ορίζεται κατωτέρω.

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων για το zampple είναι ο εξειδικευμένος σε θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων Δικηγόρος Αθηνών Δρόσος Γρηγόριος του Χρήστου, κάτοικος Αθηνών επί της οδού Δημητσάνας 42 και το mail επικοινωνίας μαζί του είναι το drososlaw@gmail.com.