Εταιρικό Προφίλ

Η Κηπογεωργική kipogevrgiki.jpg  είναι μια εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1994 από τους τ. γεωπόνους κα. Βλαχάκη Θεώνη και κ. Φωτάρα Μιχάλη με αντικείμενο εργασιών το φυτώριο, τα φυτοφάρμακα, την αγροτική παραγωγή και το αστικό πράσινο.

 

Ο Ανθεών ανθ.jpg ιδρύθηκε το 2007 από τον επίσης τ. γεωπόνο κ. Πατάλα Μελέτη με αντικείμενο εργασιών τις κατασκευές και συντηρήσεις κήπων, την αρχιτεκτονική τοπίου και τις πράσινες στέγες.

 

Τον Απρίλιο του 2016 οι δύο αυτές εταιρίες ενώθηκαν και δημιούργησαν το Φυτώριο Κηπογεωργική ΕΕ Logo.jpe του οποίου το λογότυπο προέκυψε από τον συνδυασμό των δύο λογοτύπων δηλώνοντας έτσι ότι αυτό το καινούργιο δημιούργημα είναι η συνέχεια των δύο προηγούμενων εταιρειών όντας όμως κάτι φρέσκο και καινούργιο.

 

Η νέα μας εταιρεία εκτός από όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των δύο παλιών εταιρειών επιπροσθέτως δραστηριοποιείται και στο ηλεκτρονικό εμπόριο με το www.kipogeorgiki.gr με μια τεράστια γκάμα εργαλειών, γλαστρών, ειδών κήπου , εμποτισμένη ξυλεία , ειδών ατομικής προστασίας αλλά και γενικότερα οποιουδήποτε υλικού ή αντικειμένου το οποίο μπορεί να μπει ή να χρησιμοποιηθεί  σε ένα κήπο.