Σκούπα B 30 M Εξωτερικών Χώρων Wolf Garten - Εργαλείο Καθαρισμού

  1. Αρχική
  2. Προϊόντα
  3. Εργαλεία Κήπου & Γενικής Χρήσης
  4. Εργαλεία Χειρός Χωρίς Σταθερή Λαβή
  5. Εργαλεία Καθαρισμού
  6. B 30 M Σκούπα Εξωτερικών Χώρων
-3% B 30 M Σκούπα Εξωτερικών Χώρων - Εργαλεία Καθαρισμού
Views: 43777 Κατασκευαστής: Wolf Garten
Κωδικός Προϊόντος: W71ANA001
Διαθεσιμότητα: 4-10 Μέρες
19,00€ 18,43€
Ποσότητα: Καλάθι

 

Σκούπα B 30 M Εξωτερικών Χώρων Wolf Garten

 

Πλάτος: 31 εκατοστά


Σκούπα B 25 M με Μακριές Τρίχες MULTI-STAR® W71ANA001. Εργαλείο καθαρισμού της σειράς Multi-Star® από την Γερμανική εταιρεία WOLF-Garten. Ιδιαίτερα ανθεκτική σκούπα καθαρισμού όλων των εξωτερικών χώρων του κήπου, των μονοπατιών, των δρόμων και της αυλής χάρη στη μακροχρόνια αντοχή των πλαστικών τριχών από τις οποίες αποτελείται. Αποδίδει σε όλες τις εξωτερικές συνθήκες, ανεξαρτήτως εποχής και καιρού. Προτεινόμενo στειλιάρι: ZM 140.

 

Wolf-Garten Logo

 

 

Η Σκούπα Εξωτερικών Χώρων B 30 M:

 

  • Είναι συμβατή με το σύστημα Multi-Star® 

  • Ως αποσπώμενη κεφαλή εναλλάσσεται με οποιοδήποτε άλλο εργαλείο για σκούπισμα, τρίψιμο και καθαρισμό - όχι μόνο του κήπου

  • Συνδέεται με την σωστή λαβή πάρα πολύ εύκολα

Wolf-Garten Multi Star Klik

 

 

Το Σύστημα Multi-Star® της WOLF-Garten

 
 

Το σύστημα Multi-Star® της WOLF-Garten συγκροτεί μια εξαιρετικά ευέλικτη σειρά εργαλείων κήπου υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Κάθε επιμέρους εργαλείο της σειράς, συνδέεται με ένα μονάχα «Κλικ» με κοντάρια κοντά, μακρυά ή επεκτεινόμενα, καθώς και με πλήθος βοηθητικών εξαρτημάτων. Τα κοντάρια της σειράς κατασκευάζονται από μικροτάτου βάρους αλουμίνιο, από γερό και σκληρό ξύλο, όπως και από ενισχυμένο πλαστικό μεγάλης αντοχής. Συνδεόμενα τα εργαλεία με τα κοντάρια μπορούν να αξιοποιηθούν σε πλήθος διαφορετικών εργασιών που αφορούν τον κήπο, και την αστική ή εξοχική κατοικία. Από απλές εργασίες καθαρισμού εξωτερικών χώρων, αλλά και λιμνών, μέχρι δενδροκομικές αλλά και επεξεργασίας του εδάφους, όλες μπορούν να πραγματοποιηθούν στην εντέλεια, με την χρήση των εργαλείων, κονταριών και εξαρτημάτων Multi-Star®. Και με την εγγύηση ποιότητας από την Γερμανική εταιρεία WOLF-Garten, η σειρά αυτών των πολυεργαλείων, έρχεται για να καλύψει επί πολλά χρόνια κάθε πτυχή έργου που αφορά την περιποίηση του κήπου και κάθε εξωτερικού χώρου του σπιτιού. Αλλά περισσότερες πληροφορίες, τόσο για την Σκούπα Γωνιακή BW 25 M, όσο και για την σειρά Multi-Star®, μπορεί να αντλήσει ο ενδιαφερόμενος, επισκεπτόμενος τον επίσημο διαδικτυακό τόπο της WOLF-Garten.

 
Εργαλεία Καθαρισμού Multi-Star WOLF-GARTEN
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: