Περιστροφικός Εκτοξευτής Ποτίσματος Γηπέδων Toro T7 Ρ-52L Ακτίνας 11,6-16,2m - Εκτοξευτήρες Άρδευσης

  1. Αρχική
  2. Προϊόντα
  3. Πότισμα
  4. Εκτοξευτές Άρδευσης - Pop Up & Ακροφύσια
  5. Toro T7 Ρ-52L Εκτοξευτής Νερού Ακτίνας 11,6-16,2m
New Γραναζωτός Εκτοξευτής Toro T7 Ρ-52L Ακτίνας 11,6-16,2m
Views: 819 Κατασκευαστής: Toro
Κωδικός Προϊόντος: T7Ρ-52L
Διαθεσιμότητα: 4-10 Μέρες
108,00€
Ποσότητα: Καλάθι

 

Περιστροφικός Εκτοξευτής Ποτίσματος Γηπέδων Toro T7 Ρ-52L Ακτίνας 11,6-16,2m

 

► Για Μεγάλες Ποσότητες Ζητήστε Προσφορά

 

Περιστροφικός Εκτοξευτής Ποτίσματος Γηπέδων Toro T7 Ρ-52L Ακτίνας 11,6-16,2m - Εκτοξευτήρες Άρδευσης. Οι επαγγελματικοί εκτοξευτήρες άρδευσης της Σειράς T7 υπόγειων καταιωνιστήρων-μπεκ, κατασκευάζονται από την κορυφαία και πρωτοπόρα παγκοσμίως και στα αρδευτικά προϊόντα Αμερικάνικη εταιρεία TORO. Περιλαμβάνει 2 τύπους μοντέλων, ο ένας με έμβολο από ιδιαίτερα ενισχυμένο βιομηχανικό πλαστικό και ο άλλος με ανοξείδωτο έμβολο, στους οποίους μπορούν να εφαρμοστούν ακροφύσια είτε κανονικής είτε χαμηλής παροχής νερού. Η σχεδίαση αυτών των εκτοξευτήρων πραγματοποιήθηκε για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις απόδοσης και αντοχής των ιδιωτικών, δημοτικών και δημόσιων αθλητικών γηπέδων, των εκτεταμένων επιφανειών εμπορικών χώρων καθώς και των μεγάλης έκτασης κήπων. Ο Περιστροφικός Εκτοξευτής Ποτίσματος Γηπέδων Toro T7 Ρ-52L ανήκει στον τύπο ποτιστικών μοντέλων χαμηλής παροχής νερού με πλαστικό έμβολο που διασφαλίζουν την συνεχή αξιοπιστία, την σταθερή απόδοση και την εξαιρετική ευελιξία. Ενσωματώνει, μεταξύ άλλων, την καταχωρισμένη τεχνολογία Smart Arc™, η οποία επιτρέπει την επαναφορά των τόξων του κύκλου διαβροχής στις αρχικές ρυθμίσεις, εφόσον αυτές αλλάξουν λόγω βανδαλισμού ή απειρίας του χειριστή. Για τις μεγάλης και πολύ μεγάλης έκτασης περιοχές χλοοταπήτων, ο T7 είναι ο κατάλληλος περιστροφικός εκτοξευτής για την κάλυψη των αρδευτικών απαιτήσεών των.

 

Οι εκτοξευτήρες ποτίσματος Toro T7 δέχονται 6 ακροφύσια χαμηλής ροής και 7 ακροφύσια κανονικής ροής

Για όλα τα προϊόντα TORO παρέχεται πλήρης υποστήριξη με γνήσια ανταλλακτικά (Εγγύηση της Επίσημης Ελληνικής Αντιπροσωπείας)

 

Toro Logo

 

Toro T7 Ρ-52L Γραναζωτοί Εκτοξευτήρες

 

 

Γενικά Χαρακτηριστικά Εκτοξευτήρων Νερού Toro T7

 

Οπτική Ένδειξη Τόξου Κύκλου Διαβροχής

 

Οπτική Ένδειξη Τόξου Κύκλου Διαβροχής

Η κεντρική οπτική ένδειξη βελοειδούς σχήματος στην κεφαλή του καταιωνιστήρα επιτρέπει άμεσες και εύκολες ρυθμίσεις του τόξου κύκλου διαβροχής από 45°έως 360°.

 

 

 

 

 

Ακροφύσια Υψηλής Απόδοσης

 

Ακροφύσια Υψηλής Απόδοσης

Ο σχεδιασμός της εξόδου του ακροφυσίου διασφαλίζει ότι το νερό κατανέμεται ομοιόμορφα σύμφωνα με το προκαθορισμένο μοτίβο άρδευσης χωρίς υπερβολική απορροή κοντά στην κεφαλή, γεγονός που εμποδίζει την έκπλυση των σπόρων.

 

 

 

 

Μνήμη Smart Arc™

 

Μνήμη Smart Arc™

Η μνήμη Smart Arc™ επιστρέφει με ασφάλεια τον εκτοξευτήρα στο πρότερα ρυθμισμένο τόξο διαβροχής εάν υποστεί βανδαλισμό ή κακή μεταχείριση. Ένας ενσωματωμένος συμπλέκτης ολίσθησης (υπερφόρτωσης) αποτρέπει το σπάσιμο και την αφαίρεση των γραναζιών.

 

 

 

 

Σχεδιαστικές Λύσεις & Ασφάλεια

 

Σχεδιαστικές Λύσεις & Ασφάλεια

1) Ύπαρξη βαλβίδας αντεπιστροφής, η οποία βοηθά στην εξάλειψη του φαινομένου απορροής νερού από τις κεφαλές των καταιωνιστήρων που βρίσκονται σε πρανή και διατηρεί τους σωλήνες ποτίσματος γεμάτους αποσβένοντας το υδραυλικό πλήγμα. 2) Μικρή διάμετρος έκθεσης της κεφαλής για την μείωση της πιθανότητας τραυματισμού των αθλητών στα γήπεδα. 3) Ανοξείδωτο έμβολο και βάση ακροφυσίου για υψηλή αντοχή στις πιο σκληρές μεταχειρίσεις.

 

 

Πολυμορφικότητα

 

Πολυμορφικότητα

Σε διαθέσιμο ελαστικό καπάκι αναγράφεται το λατινικό γράμμα «L» μέσα σε κύκλο, πληροφορώντας πως πρόκειται για εκτοξευτήρα μικρής ακτίνας διαβροχής (11,6-16,2 m).

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκτοξευτής Ποτίσματος Γηπέδων Toro T7 Ρ-52L Ακτίνας 11,6-16,2m

 

Παρουσίαση

 

Ο Περιστροφικός Εκτοξευτής Ποτίσματος Γηπέδων Toro T7 προσφέρεται ιδιαίτερα για το πότισμα μεγάλων εκτάσεων χλοοτάπητα (γκαζόν), εντασσόμενος μέσα σε ένα σύστημα αυτόματου ποτίσματος. Τοποθετείται υπόγεια, με την κεφαλή του να βρίσκεται στο ίδιο ύψος με την επιφάνεια του εδάφους. Κατασκευάζεται από ιδιαιτέρως ισχυρό βιομηχανικό πλαστικό και διαθέτει υψηλής αντοχής ελατήριο επαναφοράς. Δέχεται 7 ακροφύσια κανονικής ροής (Νο 7, 9, 12, 16, 20, 24 και 27) με ακτίνα διαβροχής από 14 έως 22 m και 6 ακροφύσια χαμηλής ροής (Νο 2, 3, 4,5, 6, 7,5 και 9) με ακτίνα διαβροχής από 11,6 έως 17,1 m. Ο Περιστροφικός Εκτοξευτής Ποτίσματος Γηπέδων Toro T7 έχει ύψος σώματος 22,4 cm, διάμετρο του καπακιού 56 mm, και απόσταση από το Pop Up μέχρι το ακροφύσιο 127 mm. Η γωνία εκτόξευσης του νερού για όλα τα ακροφύσια είναι 25˚.

 

Toro T7 Γραναζωτός Εκτοξευτήρας

 

 

Pop Up Toro T7 Ρ-52L Ακτίνας 11,6-16,2m

 

Τεχνικά Στοιχεία

  

Toro Water Smart Logo

 

POP UP TORO T7 Ρ-52L
Τύπος Γραναζωτός
Ροή 6,5 - 48,2 lt/m
Ακτίνα Διαβροχής 11,6-16,2 m
Πίεση Λειτουργίας 2,8 - 6,9 bar (41 - 100 PSI)
Συνιστώμενη Πίεση Λειτουργίας 4,5 bar (65 PSI)
Διαστάσεις Σώματος (ΥxΔ) 224 x 56 mm
Είσοδος Σώματος 1" (25mm) BSP
Ύψος Εμβόλου 12,7 cm
Εγγύηση 5 Χρόνια
Κατασκευαστής TORO

 

Αποδόσεις Ακροφυσίων Κανονικής & Χαμηλής Ροής

 

Πίνακας Αποδόσεων Ακροφυσίων Κανονικής Ροής Toro T7

 

Πίνακας Αποδόσεων Ακροφυσίων Χαμηλής Ροής Toro T7

 

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

Toro T7 Οδηγίες Χρήσης

Toro T7 Οδηγίες Χρήσης

 

 

 

Toro® T7: Ρύθμιση Τόξου και Ακτίνας

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: