Μαρούλι Romana Βιολογικοί Σπόροι (Lactuca sativa)

Μαρούλι Romana Βιολογικοί Σπόροι (Lactuca sativa) | kipogeorgiki.gr
Views: 963 Κατασκευαστής: Γενική Φυτοτεχνική
Κωδικός Προϊόντος: ANEF2
Διαθεσιμότητα: 2 - 3 Μέρες
1,10€
Ποσότητα: Καλάθι

Μαρούλι Romana Βιολογικοί Σπόροι (Lactuca sativa)

 

Μαρούλι Romana Βιολογικοί Σπόροι (Lactuca sativa). Παραγωγική μέσης πρωιμότητας ποικιλία, κατάλληλη και πιστοποιημένη για οργανική καλλιέργεια. Αναπτύσσει εύρωστα φυτά, με μεγάλη κεφαλή αποτελούμενη από όρθια φύλλα πράσινου χρώματος.

 


 

 

Μαρούλι Romana Βιολογικοί Σπόροι - ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Ποικιλία  Bionda 
Τύπος  Cos-Romaine (Κως-Ρομάνα)
Χρώμα φυλλώματος Ανοιχτό πράσινο
Μέγεθος κεφαλής Όρθια/Μεγάλη
Περίοδος σποράς   Μάρτιος - Οκτώβριος
Περίοδος συγκομιδής  Μάιος - Νοέμβριος
Ωριμότητα     Μέση

 


 

 

 Μαρούλι Romana - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

 
  • Σπόροι ανά γραμμάριο: 700-900
  • Διάρκεια βλαστικότητας σπόρων: 4-5 έτη
  • Βάθος φύτευσης: 0,3-0,5 cm
  • Απόσταση φύτευσης μεταξύ των γραμμών: 25-50 cm
  • Απόσταση φύτευσης επί της γραμμής: 5-8 cm
  • Βλάστηση σπόρου σε ημέρες: 20-25
  • Ενδεικτική θερμοκρασία ανάπτυξης: 14-20 οC
  • Ποσότητα φύτευσης ανά τετραγωνικό: 0,2-0,3 g
  • Ενδεικτική απόδοση ανά τετραγωνικό: 1,5-3 kg

 


 

 

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
 
  • Πρόκειται για απλή ποικιλία βιολογικού σπόρου μαρουλιού τύπου Romana. Ο σπόρος των φυτών μπορεί να συλλεχθεί, να φυλαχθεί και να χρησιμοποιηθεί για σπορά. 
  • Η συσκευασία των βιολογικών σπόρων γίνεται με εγγύηση διασφάλισης ποιότητας και όλες οι συσκευασίες έχουν ημερομηνία λήξης.
  • Ο αεροστεγώς κλεισμένος φάκελος αλουμινίου εγγυάται την βέλτιστη βλαστικότητα/φυτρωτικότητα των παραχθέντων σπόρων από τα βιολογικά μαρούλια της ποικιλίας Bionda.
  • Οι πληροφορίες που παρέχονται για την καλλιέργεια είναι ενδεικτικές. Ενδεχόμενες αποκλίσεις από τις παραπάνω πληροφορίες δεν μπορούν να αποκλειστούν.

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: