Συλλέκτης Εδάφους Ελιάς και Καρπών Roll In Μεσαίος

Συλλέκτης Εδάφους Ελιάς και Καρπών Roll In Μεσαίος | kipogeorgiki.gr
Views: 1264 Κατασκευαστής: OEM
Κωδικός Προϊόντος: 095-11
Διαθεσιμότητα: 2 - 3 Μέρες
48,20€
Ποσότητα: Καλάθι

Συλλέκτης Εδάφους Ελιάς και Καρπών Roll In Μεσαίος

 

Συλλέκτης Εδάφους Ελιάς και Καρπών Roll In Μεσαίος. Χρησιμοποιώντας τα νέα μεσαία συλλεκτικά εδάφους Roll In για το μάζεμα της ελιάς, του καρπού διάφορων οπωροφόρων δέντρων αλλά και των ξηρών καρπών διαμέτρου μέχρι 6,5 cm, η συλλογή τους γίνεται εύκολα και γρήγορα. Συλλέκτης Εδάφους Ελιάς και Καρπών Roll In Μικρό 2Αν και αρχικά σχεδιάστηκαν μόνο για να μαζεύουν τις μπάλες του γκόλφ και τα μπαλάκια του τένις, σύντομα έγινε αντιληπτή και η μεγάλη χρησιμότητά των ως συλλεκτικών εδάφους στις δεντροκαλλιέργειες - στο μάζεμα των φρούτων.

Ελαφρά εργαλεία απλής λειτουργίας, με βάρος μόλις 700 g, με μικρό όγκο και εργονομική σχεδίαση ώστε να αποφεύγεται η περίσσεια καταπόνηση του σώματος, προσφέρονται για χρήση τόσο από τον ερασιτέχνη καλλιεργητή όσο και από τον επαγγελματία παραγωγό και αγρότη, μειώνοντας τον χρόνο συλλογής του ελαιοκάρπου αλλά και των άλλων καρπών δίχως να τους τραυματίζουν - δίχως δηλαδή να υποβαθμίζουν την ποιότητά τους.

Και φυσικά, πέρα από την εφαρμογή τους στις δεντροκαλλιέργειες, οι Συλλέκτες Εδάφους Ελιάς και Καρπών Roll In, προσφέρονται - όπως ελέγχθη - και για χρήση σε γήπεδα γκολφ και τένις, σε παιδικούς σταθμούς και χώρους παιχνιδιών, αλλά και γενικότερα όπου είναι αναγκαίο το μάζεμα κάθε λογής σφαιρικών αντικειμένων από το έδαφος.

Ο μεσαίος Συλλέκτης Εδάφους Ελιάς και Καρπών Roll In, αποτελείται από 60 ατσάλινες ράβδους, διαθέτει στον άξονα κίνησης-περιστροφής ορειχάλκινο κουζινέτο για την μείωση της αντίστασης και είναι κατάλληλος για την συλλογή σφαιρικών αντικειμένων διαμέτρου από 2,5 έως 6,5 cm. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι εξαιρετικά απλός, καθώς κυλώντας στο έδαφος ανοίγει το ατσάλινο συρμάτινο πλαίσιο συλλέγοντας ότι βρίσκεται στην πορεία του και έπειτα κλείνει. Δεν χρειάζεται κανενός είδους συντήρηση και είναι πανεύκολης μεταφοράς και αποθήκευσης. Διατίθεται με την βάση στήριξης του συλλεκτικού εργαλείου, ωστόσο στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κοντάρι.

 


 

 

Συλλέκτης Εδάφους Ελιάς και Καρπών Roll In Μεσαίο 3Συλλέκτης Εδάφους Ελιάς και Καρπών Roll In Μεσαίο 4Συλλέκτης Εδάφους Ελιάς και Καρπών Roll In Μεσαίο 1

 


 

 

Συλλέκτης Εδάφους Ελιάς και Καρπών Roll In Μεσαίος - ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 
 
Απόδοση Καρπού 

20-65 Kg/hr

Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 260 x 215 mm

Βάρος Συλλέκτη

700 gr

Συγκομιζόμενος Καρπός

Από 25 έως 65 mm

Όγκος Δοχείου Συλλογής

7 lt

Συσκευασία (ΜxΠxΥ)

25x35x25 cm

Χώρα Προέλευσης Ιταλία

 


 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

 

  • Οι συλλέκτες εδάφους ελιάς και καρπών Roll In μεσαίο μέγεθος προσφέρουν ελευθερία κινήσεων στον χειριστή
  • Είναι ασφαλείς για τον χρήστη
  • Είναι απλοί και ξεκούραστοι κατά την εργασία
  • Προσφέρονται για την ταχεία συλλογή από το έδαφος ελαιοκάρπου, μικρών καρπών οπωροφόρων, ξηρών καρπών μέχρι μεγέθους καρυδιών καθώς και μικρών σφαιρικών αντικειμένων 


 

 

Συλλέκτης Εδάφους Ελιάς και Καρπών Roll In Μεσαίος - ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

 

 

 

 


 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: