Θρυμματιστής Κλαδιών Βενζίνης Interpower 1500ES 15hp Μίζας-Μπαταρίας - Θρυμματιστές-Τεμαχιστές-Κλαδοφάγοι

  1. Αρχική
  2. Προϊόντα
  3. Θρυμματιστής Κλαδιών Βενζίνης Interpower 1500ES 15hp Μίζας-Μπαταρίας
-5% Θρυμματιστής Κλαδιών Βενζίνης Interpower 1500ES 15hp
Views: 677 Κατασκευαστής: Interpower
Κωδικός Προϊόντος: 56/588
Διαθεσιμότητα: 4-10 Μέρες
1.498,00€ 1.423,00€
Ποσότητα: Καλάθι

 

Θρυμματιστής Κλαδιών Βενζίνης Interpower 1500ES 15hp Μίζας-Μπαταρίας

 

Ο συρόμενος Θρυμματιστής Κλαδιών Βενζίνης Interpower είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τον μικρο-τεμαχισμό του φρέσκου ξύλου των κλαδεμένων καρποφόρων ή καλλωπιστικών δέντρων και θάμνων. Με ισχυρό βενζινοκινητήρα 15hp, χωρητικότητας 420cc, αυτός ο κλαδοφάγος προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική λύση στην επεξεργασία των κλαδιών, φύλλων, θάμνων, ζωοτροφών και άλλων υλικών βλάστησης. To μοντέλο 1500ES έχει μίζα και μπαταρία για πιο εύκολη εκκίνηση του κινητήρα. Ο θρυμματιστής Interpower 1500ES διαθέτει 2 περιστρεφόμενα μαχαίρια σε βαρέως τύπου τύμπανο. Αυτό εξασφαλίζει μια ισχυρή και αποτελεσματική κοπή των κλαδιών. Κάθε μαχαίρι μπορεί να αντιστραφεί όταν φθαρεί από τη μια πλευρά, επιτρέποντας τους χρήστες να τα χρησιμοποιούν ξανά σαν καινούργια. Ακόμα φέρει ρυθμιζόμενη λάμα κοπής ώστε να εξάγεται το επιθυμητό μέγεθος του υλικού από την χοάνη. Επίσης, το μεγάλου ανοίγματος στόμιο φόρτωσης (χοάνης εισαγωγής) επιτρέπει τον χειρισμό μεγάλου μεγέθους υλικού, ενώ το μικρό ύψος της χοάνης εισαγωγής καθιστά τον θρυμματιστή εξαιρετικά ξεκούραστο στη χρήση. Ο θρυμματιστής Interpower 1500ES προσφέρει μια οικολογική λύση για την απαλλαγή από τα κλαδιά και τα υπόλοιπα φυτικά υλικά στο κτήμα. Αντί της καύσης τους μετατρέπονται σε θρυμματισμένο υλικό ή κονιορτοποιημένο ξύλο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό λίπασμα για το έδαφος. Ο θρυμματιστής Interpower είναι κατάλληλος για πολλές εφαρμογές στο κτήμα. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από κλαδιά και φύλλα, για την επεξεργασία φυλλωμάτων και ζωοτροφών, καθώς και για την ανακύκλωση άλλων υλικών βλάστησης. Το ισχυρό μοτέρ του τον καθιστά ικανό να χειριστεί μεγάλα κλαδιά και άλλα υλικά με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Ο Θρυμματιστής Κλαδιών Βενζίνης Interpower 1500ES 15hp Μίζας Μπαταρίας είναι ένα αξιόπιστο και αποδοτικό εργαλείο για το κτήμα σας με οπωροφόρα δέντρα και άλλα φυτά. Η αξιοποίησή του προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη διατήρηση του κτήματος σας καθαρού, υγιούς και παραγωγικού. Παρέχεται δε με εγγύηση κατασκευαστή και υποστηρίζεται με υπεύθυνο σέρβις και γνήσια ανταλλακτικά.

 

Interpower Logo

 

Μηχανήματα
Κατηγορία Μηχανήματος Τεμαχιστές-Βιοθρυμματιστές-Κλαδοφάγοι
Τύπος Μηχανήματος Θρυμματιστές Βενζίνης
Προϊόν Θρυμματιστής Κλαδιών Βενζίνης Interpower 1500ES 15hp Μίζας-Μπαταρίας
Κινητήρας OHV τετράχρονος
Κυβισμός 420cc
Ισχύς 15ΗΡ
Στροφές ανά Λεπτό (RPM) 3600 RPM
Αυτοκίνηση Όχι
Εκκίνηση Μίζα & Μπαταρία
Τιμόνι Όχι
Ταχύτητες Όχι
Τροχοί 2 φουσκωτοί
Διάμετρος Κοπής 90 χιλιοστά
Διαστάσεις Μηχανήματος 155x75x160cm
Είδος Καυσίμου - Ενέργεια Βενζίνη
Χωρητικότητα Δοχείου Καυσίμου 6,5 λίτρα
Χωρητικότητα Δοχείου Λαδιού 1,1 λίτρα SAE30
Επιπρόσθετα 1) ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΧΕΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗΣ: - , 2) ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ: - , 3) ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Διακόπτης εκτάκτου ανάγκης - CE, 4) ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ: Ξηρού τύπου - διπλό, 5) ΜΑΧΑΙΡΙΑ: 2 αναστρέψιμα με 2 πλευρές κοπής και μήκος 31 εκατοστά, 6) ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΏΝ: 2400 στροφές/λεπτό, 7) ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ: Ιμάντες, τροχαλίες, 8) ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΟΑΝΗΣ: 47 x 35 εκατοστά, 9) ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: 1000-5000 κιλά την ώρα αναλόγως τροφοδοσίας, 10) ΥΨΟΣ ΕΞΑΓΩΓΉΣ: 1,30 μέτρα, 11) ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΕΞΑΓΩΓΉΣ: 90 μοίρες ρυθμιζόμενη 0-90°, 12) ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Οδηγίες στα ελληνικά, εργαλεία, ατομική προστασία, γάντια, ωτοασπίδες κ.λπ., 13) ΛΟΙΠΑ: Τεντωτήρας ιμάντα με σύστημα quick and easy χωρίς εργαλεία
Χρήση Οι Κλαδοφάγοι είναι κατάλληλοι για τον θρυματισμό-μικροτεμαχισμό φρέσκων κλαδιών, φυλλωμάτων και οργανικής ύλης, αξιοποιούμενοι στον κήπο, στο κτήμα, ή στην γεωργική καλλιέργεια, τόσο ερασιτεχνικά όσο και επαγγελματικά.
Διαστάσεις Συσκευασίας Μηχανήματος 160x160x68cm
Βάρος Μηχανήματος 175 κιλά
Βάρος Συσκευασίας Μηχανήματος 200 κιλά
Κατασκευαστής Interpower
Χώρα Προέλευσης Ελλάδα
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: